– Jeg håper å vinne

Lørdag er det klart for finale i Miss Norway, og Camilla De Souza fra Otterøya ligger foreløpig på andreplass i konkurransen.

Klar: Camilla De Souza Devik håper å bli den første namsosingen som vinner Miss Norway. 

arkiv

OSLO: Finalen i Miss Norway sparkes i gang på Åpen Scene i Oslo lørdag. Camilla De Souza Devik, som vokste opp på Otterøya, er en av finalistene som skal kjempe om den gjeve tittelen.

– Det begynner på morgenen ved at vi møter til generalprøver og gjennomkjøring, så skal vi videre til makeup og styling, forklarer Devik.


Ligger godt an

For øyeblikket ligger hun på andreplass i konkurransen og er veldig spent foran den store finalen.

– Jeg gleder meg veldig mye. Det kåres to vinnere i år, og det er tre dommere som vurderer showet, forklarer hun.

Under showet skal dommerne bedømme utstråling fra scenen og hvordan de besvarer ulike samfunnsspørsmål. Devik har øvd i et halvt år og føler seg klar.

– Jeg elsker jo å stå på scenen, men dommerne har så forskjellige meninger så det er umulig å spå hvordan det går, sier hun.

– Jeg har gått fram og tilbake på stua og øvd hver dag på å besvare spørsmålene. Så jeg håper at jeg kan bli den første fra Namsos til å vinne konkurransen, legger hun til.


Jobber for veldedighet

I januar døde faren hennes av kreft, derfor er motivasjonen hennes for å vinne konkurransen å kunne bruke posisjonen det gir henne for å samle inn penger til kreftforeningen.

– Det ville betydd utrolig mye for meg å vinne. Det er jo etter finalen det egentlig begynner, for da kan jeg fokusere på å samle inn penger til kampen mot kreft, sier hun.


Har vokst mye

Konkurransen har pågått siden januar og på den tida føler hun at hun har vokst som person.

– Bare på de seks månedene har jeg lært og vokst utrolig mye, sier hun.

Oppkjøringen til den store dagen har ikke vært helt optimal. Med hardt press og mye stress har hun fått en liten forkjølelse, men det skal ikke stoppe henne.

– Forkjølelsen skal ikke sette noen stopper for meg. Jeg skal ikke sitte i morgen og tenke at jeg tapte på grunn av en forkjølelse, sier hun bestemt.