Fjøslarm ble en suksess

– Frister til gjentakelse

Regnet klarte ikke å legge en demper på stemninga da hundrevis av festglade deltok på historiens første Fjøslarm på Otterøya.

Radiostemmene på scenen: Charlie Rackstead, med Rune Nilson (til venstre) og Torfinn Borkhus (i midten) kjent fra Radioprogrammet Lunsj, sørget for god stemning på kvelden under lørdagens Fjøslarm på Otterøya. 

KOSTE SEG: Regine Stakset (fra venstre), Even Sund (2), Stian Stakset, Marthe Sund (7) og Alice Fossland koste seg på festival. 

HOPP I HØYET: Maika Øyen Daalen (7) fra Otterøya likte spesielt godt å hoppe i høyet under lørdagens dagaktivteter på gårdstunet. 

arkiv

OTTERØYA: Endagsfestivalen bød på mye god musikk, lokal mat og diverse aktiviteter for barna. Hesteridning, høyhopping og teater var noe av det som kunne oppleves på gårdstunet til Eirik Øien, som sammen med Petter Almvik sto bak lørdagens festival.

– Vi har det veldig trivelig her, sier Regine Stakset.

Hun var på Fjøslarm på dagtid med Stian Stakset, Alice Fossland og barna Even Sund (7) og Marthe Sund (7).

– Jeg er veldig stolt over at det er blitt til en slik festival her på Otterøya. Også så bra som det ble, både for store og små, skryter Alice Fossland.

Også minstemann koste seg.

– Det er artig, sier Even kort og godt, som synes hønene var det mest interessante.

– Det gjør ikke så mye med regn heller, når du kan sitte under telt. Vi håper jo selvfølgelig at det kan bli oppholds etter hvert, da, håper Regine Stakset mens regnet pøser ned utenfor teltduken under dagaktivitetene.

SE BILDESERIE:

Og Staksets bønn må ha blitt hørt, for da det var klart for kveldsopplegget, skrudde værgudene igjen krana. Dermed kunne de flere hundre festivaldeltakerne nyte countrybandet Charlie Rackstead, med blant andre Lunsj-duoen Rune Nilson og Torfinn Borkhus på scenen, under åpen himmel og i tørre klær.

Senere på kvelden fulgte Barren Womb, GIRLjam og Moviestar, før flatangerbandet Steve Cooling sørget for at tidenes første Fjøslarm på Otterøya fikk ei pangavslutning.

– Det har vært rift om billettene, og alle har gått rundt og smilt. Da må jeg være fornøyd. Det frister til gjentakelse, oppsummerer Eirik Øien.