Savnet multeplukker kom til rette

Politiet satte i gang leteaksjon etter en savnet multeplukker i Snåsa tirsdag kveld. Ved 22.45-tida ble damen i slutten av 60-årene funnet av et redningshelikopter. Hun er i god behold, melder politiet på Twitter.
arkiv

SNÅSA: Kvinnen ble meldt savnet ved 20.30-tida da hun ikke møtte på avtalt sted etter en multetur.– Det ble igangsatt søk etter kvinnen, opplyste operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt, Rune Reinsborg til Trønder-Avisa.Ifølge operasjonslederen skal kvinnen ha vært på tur sammen med tre andre venner, men ikke møtt opp ved det avtalte møtestedet som planlagt.


– De har befunnet seg på østsiden av vannet, hvor det ikke er mobildekning. Så følget har måttet gå til den andre siden av vannet før de fikk meldt henne savnet, opplyste Reinsborg til avisa.Politi, Norske redningshunder og Røde Kors ble mobilisert for å delta i søket.


Det ble raskt rekvirert et Sea King helikopter i letinga, og det var dette som lokaliserte kvinnen etter kort tid.