Bente Lill vant fjellduken

Bente Lill Stegali gikk fjelltur hver dag i en måned for å være med i konkurransen om en fjellduk.

IVRIG TURGÅER: Bente Lill Stegali gikk tur hver dag i håp om å vinne fjellduken. Her sammen med Trond Gunnar Skillingstad. 

arkiv

NAMSOS: I forbindelse med konkurransen Opptur kjører Statskog en konkurranse hvor folk kan vinne en turkopp hver uke. I tillegg trekkes det hver måned ut en fjellduk. Månedens vinner er Bente Lill Stegali.

– Jeg hadde veldig lyst til å vinne fjellduken, så da gikk jeg på fjelltur hver dag denne måneden. Det var også litt for å holde meg i form, men mest for fjellduken. For jeg går en del på tur og da er den nyttig, forteller Stegali. Og vil du gjøre som Stegali å være med i konkurransen, så merker du bildene fra din tur med Statskog og Opptur på Instagram.

– Vi ønsker svært gjerne at flere blir med i konkurransen vår, sier kommunikasjonssjef i Statskog, Trond Gunnar Skillingsstad.