Slemme superhelter og snill kjempe

To av årets mest omtalte filmer har premiere på Namsos kino denne uka.

Omvendt drømmelag: Antiheltene i «Suicide Squad» er klar for den store skjermen. 

arkiv

NAMSOS: Helt siden de første bildene fra innspillinga begynte å sirkulere på nett, har forventningene til filmatiseringen av DCs «Suicide Squad» vært enorme.

Med store stjerner som Will Smith, Margot Robbie og Jared Leto - sistnevnte som Jokeren - bør det bli en fartsfylt actionopplevelse med kule karakterer på kino denne uka.

Filmen handler om en gruppe farlige straffedømte som blir rekruttert av en etterretningsoffiser. De blir satt til en oppgave de ikke lykkes med.

Når de så oppdager at de er sendt på det som i realiteten er et selvmordsoppdrag, må de enten dø mens de prøver, eller finne ut om det er hver mann for seg selv i kampen for å overleve.

Roald Dahl er en høyt skattet barnebokforfatter, og gleder fortsatt mange barn og voksne med sine fantasifulle og meningsfylte bøker.

Nå kommer filmatiseringen av «SVK - Store vennlige kjempe», og med legendariske Steven Spielberg i registolen, er det grunn til å glede seg.

I filmen møter Sofie den Store Vennlige Kjempen, som til tross for hans litt skumle utseende, viser seg å være en godhjertet figur. Han er utstøtt av de andre kjempene fordi han i motsetning til dem, ikke liker å å spise små, søte barn.

«Istid: På kollisjonskurs», «Jason Bourne» og «Bad Moms» fortsetter i en uke til på Namsos kino.