Tidligere eliteseriespiller overtar som sjef

Grindberg ny Namsos-trener

Med bare en måned igjen til seriestart begynner Namsos håndballherrer å glede seg til debuten i 3. divisjon. Som trener har man en tidligere elitespiller.

SJEF: Tor Åge Gindberg er ny trener for Namsos i 3. divisjon håndball. De tidligere eliteseriespilleren skal lede et lag som blant annet består av mange unge spillere.  Foto: Karl Erik Hovik Aune

arkiv

NAMSOS: For som trener for det nyopprykkete laget er Tor Åge Grindberg. Han har de siste årene vært trener for guttelag i klubben, sammen med kona Randi Kvalstad. Begge de to har ei fortid som spillere i eliteserien.

– Det blir godt å få inn en trener som ikke er spillende. Tor Åge er en veldig dyktig mann, så dette tror jeg blir et godt samarbeid, Vi storgleder oss til å begynne igjen. Dette blir en veldig spennende sesong for oss, sier Kristian Bolkan på herrelaget til Namsos.


Treningene i gang


I løpet av sommeren har herrene hatt løpetreninger, og mandag begynte de med håndballtreningene.

– Vi kjører på med masse treninger fram mot seriestart, sier Bolkan.


"Vi gleder oss til å møte Rørvik i første kamp. Det blir tøft med lokaloppgjør.

Kristian Bolkan, Namsos-spiller i 3. divisjonFjorårets spillende trener mener laget er godt forberedt til årets sesong, men mener de må trene på en ting.

– Det går nok litt raskere i 3. divisjon enn i 4. divisjon, så vi må trene hurtighet, sier Bolkan.


Tøff seriestart


Det blir en spennende start på årets sesong i 3. divisjon. For allerede i første kamp er det duket for lokaloppgjør når namsosingene tar imot Rørvik i Namsoshallen.

– Vi gleder oss til å møte Rørvik i første kamp. Det blir tøft med lokaloppgjør i første runde. Vi er klare til å gjøre alt vi kan for å slå dem, sier Bolkan.


– Har en god tropp


Bolkan sier at han har stor tro på årets tropp.

– Noen har sluttet, det er selvfølgelig trist, men jeg tror vi får en god tropp til den kommende sesongen, sier han.

Flesteparten av fjorårets gutter 16-spillere kommer i år opp til A-lagsstallen.

– Vi har mange gode unge spillere i Namsos som nok kommer til å klare seg bra på seniornivå. Gutter 16-laget gjorde det veldig bra i fjor, så vi gleder oss til å få de med i laget, sier Bolkan.