Primalfrykten fra det store hav

Menneskets frykt for skumle skapninger i havet er sentralt for ukas premierefilm ved Namsos kino.

Vil hun klare seg? Det blir en kamp på liv og død i thrilleren «The Shallows». 

Mer familiemoro: Den populære filmen «SVK» fortsetter ei uke til på kino. 

arkiv

NAMSOS: Da «Haisommer» hadde norsk kinopremiere i 1976, førte den til at mange ikke turte å bade den påfølgende sommeren.

Denne ukas premierefilm på Namsos kino handler også om en blodtørstig hai som jakter på mennesker i det våte element. For de som har tenkt seg på kino, er det er kanskje like greit at årets badesesong drar seg mot slutten.

Legestudenten Nancy (Blake Lively) er på ferie, og oppsøker er surfeparadis i Mexico. Nesten ingen vet om stranden hun reiser til, og den befinner seg langt fra folk.

Det Nancy ikke vet, er at det befinner seg en stor hvithai i bukta hun surfer i. Møtet med en av naturens dyktigste jegere viser seg å bli en intens og vanskelig kamp på liv og død.

Filmene som fortsetter en uke til på Namsos kino er «Suicide Squad», «Jason Bourne», «The Legend of Tarzan», «Istid: På kollisjonskurs» og «SVK – Store Vennlige Kjempe».

Grong kino viser «Istid: På kollisjonskurs» på søndag, mens Kolvereid kino viser «Warcraft: The Beginning» samme dag.

Bygdekinoen starter opp igjen etter sommerferien, og neste onsdag vises «Istid: På kollisjonskurs» og «Jason Bourne» på Vonheim på Sørhorsfjord.