Her va det liv

Full fart og festlig publikum på torgfest med D.D.E. under Kolvereiddagene.

MARKERING: Bandet spiller hver sang, fra start til slutt, fra plata "Det går likar no". 

GOD STEMNING: Bjarne Brøndbo og resten av bandet fikset super stemning under torgfesten på Kolvereid.  Foto: Hanne Aarmo

MØTTE OPP: Lenge før D.D.E gikk på scenen sto folkemengdene klistret inntil gjerdene.  Foto: Bjørnar Moen

arkiv

KOLVEREID: Hadde det vært tak over konsertområde, hadde taket løftet seg da D.D.E. satte i gang med første låt, «Det går likar no», under Torgfesten.

For stemninga var høy fra første stund, og store deler publikummet sto som klistret inntil scenen lenge før Namsos-bandet kom på scenen.

– Bjarne, Bjarne, Bjarne, ropte de delvis, som et forsøk på lokke bandet fram.

Og Bjarne tente

Videre fortsatte bandet me kjente sanger som «Rompa mi» og «E6», mens det feststemte publikummet sang med for full hals. 

– Det er 19 år siden sist vi sto på en scene på Kolvereid, og jeg tror det også var under Kolvereiddagene, sa vokalist Bjarne Brøndbo fra scenen.

Videre ba han sekstenåringene, syttenåringene og attenåringene gi lyd fra seg.

– Tenk, da var faktisk ingen av dere født enda, ler han.

Til langt på natt

Er det en ting D.D.E. kan meget godt, er det å lage liv og få folk i god stemning. Noe de også fikset i Norges miste by.

Konserten var i forbindelse med markeringa av tjueårsjubileet for plata «Det går likar no», der D.D.E. spilte gjennom hele plata fra start til slutt.

Med bemerkelsesverdig bra lyd og lyssetting, fortsatte bandet og publikummet til langt på natt, der Mega 5 etter hvert tok over musikken og scenelivet.