Som perler på ei snor

For sjette år på rad ble det arrangert motorutstilling under Kolvereiddagene. Men nytt av året var paraden som fikk stor oppmerksomhet i sentrumsgata.

MOTOR: Det var parade og motorutstilling ved idrettshallen på lørdag under Kolvereiddagene. Otto Moe As og Høylandet Auto As hadde også demonstrasjon av bil.   Foto: Lena Erikke Hatland

NY PARADE: Nytt av året var paraden som gikk nedover sentrumsgata. Det så ut til å være populært blant publikum.   Foto: Lena Erikke Hatland

MYE FOLK: Da kjøretøyene samlet seg var det veldig mange som kom for å ta en titt.   Foto: Lena Erikke Hatland

arkiv

KOLVEREID: Veteranbilene skinte i sola på lørdag under Kolvereiddagene, og mange viste stor interesse for utstillinga.

Sten Johansen i komiteen forteller at det er sjette året på rad at Kolvereiddagene arrangerer motorutstilling. 

- Dette fenger både ung og gammel, og det bruker å bli veldig populært. 

Og populært så det også ut til å bli i år. Folk flokket seg rundt de mange bilene og motorsyklene som samlet seg ved idrettshallen. Før utstillinga kom de kjørende i en parade ned sentrumsgata.

- I år bygde vi gata med hensikt av at den skulle ha plass til paraden, sier Johansen, som var veldig fornøyd med hvor mange som tok seg tid til å se på.

- Jeg synes det gikk veldig bra, og jeg vil skryte av publikum som var så disiplinerte og sto på sida av vegen. Jeg er veldig fornøyd med paraden.

Svein Olav Wigum, formann i Motorhistorisk forening Ytre Namdal, synes det er fint at arrangementet får plass på Kolvereiddagene.

- Dette er egentlig den eneste gangen i året at vi får vist fram kjøretøyene, og vi setter stor pris på å få være med på dette arrangementet, sier han.

Han var veldig fornøyd med gjennomføringa på lørdag.

- Værgudene er med oss, og det har veldig mye å si. Dette er et bra arrangement, som vi er veldig fornøyde med å få være med på.