NIL-trener Kjetil Hoddø frykter ikke umotiverte spillere i høstsesongen

– Må bevare humøret

Kjetil Hoddø tror høstens kamper blir flott læring for NIL – til tross for at laget i realiteten allerede er nedrykksklare.

SKAL STÅ PÅ VIDERE: NIL-trener Kjetil Hoddø(til venstre) ser på høstsesongen som en fin utviklingsplattform og har trua på at blåtrøyene vil komme sterkere tilbake på fotballbanen rent resultatmessig. Her sammen med tidligere assistenttrener, Per Inge Aagård. 

arkiv

NAMSOS: Før tirsdagens borteoppgjør mot Stjørdals-Blink 2, står NIL sitt A-lag i fotball med fattige 10 poeng på 15 spilte kamper i årets sesong.

Som nummer 12 på tabellen av i alt 14 lag i avdelinga, har namsosingene ingen sjans til å bli blant de fire lagene som er sikret plass i 3. divisjon neste sesong. Det til tross for at det fortsatt gjenstår 11 kamper i år.


"Jeg er helt sikker på at spillerne yter sitt beste på trening, selv om tabell-situasjonen er som den er.

Kjetil Hoddø, NIL-trener


– Fin utviklingsplattform


– Høstens kamper blir uansett flott læring og en fin utviklingsplattform, fastslår NIL-trener Kjetil Hoddø.

Hvordan motivere spillerne så de yter sitt beste, selv om dere uansett ikke berger plassen?

– Et godt spørsmål. Vi må jobbe for å bevare humør og glede, slik at spillerne ikke bortprioriterer trening.

– Jeg er helt sikker på at spillerne yter sitt beste på trening selv om tabellsituasjonen er som den er, sier Hoddø.


Ser framover


Namsostreneren er klar på at man som fotballspiller vil møte motgang i perioder.

– Vi er der nå, og det er mitt ansvar å sørge for å snu dette, og sørge for individuell og kollektiv utvikling i gruppa som gir resultater. Så får tiden vise om det skjer, sier han.

Hoddø opplyser at klubben allerede nå ser framover mot det som skal skje videre – også etter at årets fotballsesong er ferdigspilt.

– Forhåpentligvis kan man starte opp i januar med de samme spillerne som vi har i stallen nå, pluss noen nykommere, sier han.


– Håper å gjøre god figur


Først skal imidlertid høstsesongen gjennomføres og neste utfordring for NIL-laget er altså Stjørdals-Blink 2 i oppgjøret som spilles på Nye Blinkbanen tirsdag kveld.

– Vi håper å gjøre en god figur der, avslutter Kjetil Hoddø.