Sola kommer til martnan

Martnasuka i Namsos er som regel velsignet med godt sommervær, slik bli det nok også i år.

DETTE SER BRA UT: Her er langtidsvarselet for Namsos. Det ser bra ut for resten av Namdalen også, men det blir noen gradere kjøligere i indre strøk. SKJERMDUMP 

arkiv

NAMSOS: Allerede tirsdag klarner det opp, sola titter fram og temperaturen klatrer opp ifølge yr.no.

Etter et markert temperaturfall onsdag morgen, skal gradene stige jevnt utover dagen. Med sol fra skyfri himmel og varmere luft er det håp om å passere 20 varmegrader utpå dagen i midtre og ytre strøk.

Slik ser det ut til å holde seg i dagene framover med lettskyet pent vær og makstemperatur rundt 20 grader. Nattetemperaturen ser ut til å holde seg over ti grader.

Fra mandag meldes mer skyet vær, men temperaturen holder seg foreløpig bra.

Her er varslet:

Tirsdag

Sør-Norge Skiftende bris, opp i nordlig frisk bris på kysten av Vestlandet sør for Stad og utpå ettermiddagen opp til nordøstlig frisk bris på kysten nord for Stad. Først på dagen skyet i nordøstlige strøk og lokal morgentåke på kysten av Vestlandet, ellers for det meste pent vær.

Onsdag

Sør-Norge Høytrykk gir pent og varmt vær, men det er muligheter for lokal morgentåke på kysten av Vestlandet. Skiftende bris, fra om ettermiddagen nordøst frisk bris på kysten nord for Stad.

Torsdag

Trøndelag På kysten opp til frisk bris mellom nordøst og sørøst, ellers rolige vindforhold. Stort sett pent og varmt vær.