– Så lenge det fenger, kjører vi på

Fredag kveld er det klart for det som for mange er et kjærkomment konsertarrangement. Hver martna i mange år har Rune Fortunato og Tinos invitert til et alternativt musikktilbud under Namsosmartnan. Det er også tilfelle i år.

Blues: Rune Fortunato og Tor Moltu håper folk finner vegen til martnasbluesen under Namsosmartnan fredag. 

arkiv

NAMSOS: – Vi kjører videre på det godt innarbeida tradisjonen. Beast of Bourbon kommer for å spille god musikk. Det har brukt å være godt besøkt, og vi håper jo selvfølgelig at folk ser på dette som et fint arrangement også i år, sier Fortunato.


Saftig god blues


– Husker du hva som gjorde at dere startet opp med dette arrangementet?

– Nei, det vet jeg ærlig talt ikke. Vi hadde jo en del konserter før i tida med både romjulsblues og andre konserter. Dette føyde seg inn i rekka, sier Fortunato.

" Vi har øvd inn et helt nytt repertoar, og vi tror og håper at det kommer til å bli en fin kveld.

Tor Moltu, Beast of Bourbon


– Men dette er noe dere vil fortsette med i overskuelig framtid?

– Ja, så lenge det fenger, så kjører vi bare på, sier han og ler.

Beast of Bourbon med blant andre Tor Moltu i spissen, lover å servere saftige og godt tilberedte toner i restauranten hos Tinos.

– Det vil bli et alternativ til det litt voksne martnaspublikummet. Selve stammen i bandet har holdt på i vel 20 år, og har på sett og vis jubileum i disse dager, sier han.


Mistet tellinga


– Hvor mange år har dere vært med på martnasbluesen?

– Du, det har vi vært med på lenge. Jeg har rett og slett mistet tellinga, innrømmer han.

Moltu legger til at for dem som kjenner bandet, vil det komme flere kjente og kjære låter, men de som hørte bandet under martnasbluesen for to år siden, vil få en helt ny opplevelse i år.

– Vi spiller ikke så mye som før, men vi trener jevnt og trutt. Vi har øvd inn et helt nytt repertoar, og vi tror og håper at det kommer til å bli en fin kveld, sier Moltu.