Hardtslående blues på Ullvaren kafé

Laviken rock- & rusleclub fortsetter rekken av konserter på Ullvaren kafé. Førstkommende fredag er det blues som står på plakaten.

INviterer: Steinar Gismerøy Olafsen og Håvard Hansen fra Laviken rock- & rusleclub inviterer til konsert førstkommende fredag. 

arkiv

NAMSOS: Fredag under namsosmartnan vil det strømme harde og kontante bluestoner ut fra Ullvaren kafé. Da skal de fire medlemmene i det hardtslående bluesbandet RAM vise namsospublikummet hva de er laget av.


" Publikum var helt fra seg av begeistring for det bandet leverte fra scenen»

Håvard Hansen


I 2003 så bandet fra Møre og Romsdal dagens lys, og i dag består de av Ann-Christin Mork, Arild Oshaug, Dan Stian Brill og Geir Bøe. De spiller hovedsakelig coverlåter og befinner seg inne i en sjangersammensetning som består av både rhythm and blues og roadhouse rock fra 60- og 70-tallet. De har klare referanser til Savoy Brown, Fleetwood Mac fra gamle dager, Robin Tower og Rory Gallagher for å nevne noen.


LES OGSÅ:

– Så lenge det fenger, kjører vi på

Fredag kveld er det klart for det som for mange er et kjærkomment konsertarrangement. Hver martna i mange år har Rune Fortunato og Tinos invitert til et alternativt musikktilbud under Namsosmartnan. Det er også tilfelle i år.


– Jeg så de første gang under Rory Gallagher International Tribute Festival i 2015 i Irland. De var et av svært få band fra Norge som har fått lov til å spille på den festivalen. Publikum var helt fra seg av begeistring for det bandet leverte fra scenen, forteller Håvard Hansen og Steinar Gismerøy Olafsen fra Laviken rock- & rusleclub, som er arrangør av konserten i samarbeid med Ullvaren kafé.

– De har jo holdt på i 13 år, og det er en samspilt gjeng som virkelig leverer sakene, legger Hansen til.

RAM har også nettopp spilt under Notodden Blues Festival og høstet mange lovord fra publikum og arrangør.

– De er rett og slett et fantastisk band og nå har de avtaleboka full av konserter. De spiller her i Namsos førstkommende fredag og drar til Steinkjer dagen etterpå. Vi håper mange kommer for å høre på, for dette kommer virkelig til å bli en opplevelse, mener Hansen.