Storseier for Rørvik

Rørvik sikret en etterlengtet seier da Buvik ble knust hele 8–2 lørdag ettermiddag.

SOLID KAMP: Rørviks mannskap har slitt denne sesongen, men mot Buvik lørdag gikk det meste på skinner for rødtrøyene. FOTO: Tor Martin Årseth 

arkiv

RØRVIK: I første halvdel av 3. divisjonsoppgjøret på Rørvik stadion, dreide det meste seg om heimelaget. Rødtrøyene gikk opp i ledelsen allerede etter 12 spilte minutter, da Andreas Skeie var frampå og sikret 1–0.


4–0 til pause


Rørvikingene hadde det spillmessige overtaket i hele første omgang. Mens Buvik spilte seg fram til bare én kvalifisert målsjanse, hadde Per Ivar Fornes sitt mannskap et tosifret antall sjanser til å sette ballen i mål.

Mye bomskudd til tross, ble det i alt fire scoringer på Rørvik før hvilen. I tillegg til Skeies mål, tegnet også Mats Ola Bergslid og Eric Fjærli seg på scoringslista. Sistnevnte med to mål.

Dermed kunne Per Ivar Fornes sitt mannskap gå til pause med en solid 4-0-ledelse.


LES OGSÅ:

Fotball 3. divisjon

Møter tabellnaboene


Treneren selv mente imidlertid laget hadde mer å gå på.

– Vi har scoret fire mål, men jeg er ikke fornøyd med spillet. Det må vi få skikk på til andre omgang, sa Fornes i hvilen.


Målfest også i andre omgang


Rørvik fortsatte scoringsfesten også i andre halvdel av kampen. Olav Fausa, Mats Ola Bergslid (2) og Erik Skeie sikret laget til sammen fire scoringer også etter hvilen.

Da hjalp det lite for Buvik at de fikk to trøstemål på tampen av oppgjøret.

– Jeg er veldig fornøyd med at vi scorer åtte mål i dag. Baklengsmålene er veldig unødvendige, men det er kanskje litt naturlig når vi leder så mye som vi gjør. Angrepet fungerte veldig bra, men vi må jobbe med det kollektive, oppsummerer Rørvik-trener Per Ivar Fornes etter kamplsutt.

Med seier lørdag, klatret Rørvik forbi Buvik på tabellen i avdeling 10 – og ligger nå a poeng med Namsos på 12.- plass.