Overbevisende Kolvereid-seier i toppoppgjøret

– Nå skal vi prøve å vinne hele greia, fastslo trener Yngve Jakobsen etter at kolvereid-damene sikret 4-0-seier over tabelltopp Byafossen søndag.

Fdsfadsf: Karin Olsvik og resten av Kolvereids damelag leverte en god kamp mot tabelltopp Byafossen på heimebane. Det holdt til firemålsseier og tre poeng. 

arkiv

Damer 7er avd. 1

Kolvereid-Byafossen

4-0 (1-0)

1-0 30. min: Emma Kjøglum

2-0 32. min: Sofie Sætran

3-0 38. min: Emma Kjøglum

4-0 43. min: Mona StrandvahlKOLVEREID: Rammen rundt søndagens toppkamp i kvinner 7er avdeling 1 mellom Kolvereid og Byafossen kunne knapt vært bedre. I solskinn og varme kjørte de over avdelingslederen.

Starten på kampen var relativt jevnspilt, men det var Kolvereid som spilte seg til flest sjanser. De satte press på motstanderne og lå høyt i banen. Det resulterte i flere målsjanser for heimelaget, men det skulle gå 30 minutter før den første ballen lå i nota. 1-0-scoringa var det siste som skjedde før dommeren blåste til pause.

Etter en ganske jevnspilt 1. omgang gikk Kolvereid hardt ut, og la på til 2–0 etter bare to minutter. I det 40. minutt økte Emma Kjøglum til 3-0, og det med et vakkert langskudd.

Heimelaget dominerte etter hvert kampen fullstendig og hadde flere sjanser og stolpetreff. Byafossen ble spilt veldig lave, og etter 43 minutter satt 4-0-målet for Kolvereid.

I den stekende varmen på kunstgressbanen ble spillerne slitne utover i omgangen, og bortelaget ga bort mange unødvendige baller. Men det ble ingen flere mål, og dermed tok Kolvereid tre velfortjente og viktige poeng i toppstriden.

Kolvereidtrener Yngve Jakobsen var fornøyd med både spill og resultat.

– I dag spilte vi veldig bra, og det var topp innsats av spillerne. Vi fikk ballen til å gå, og da løsnet det i andre omgang. Nå har vi flere vriene kamper framover, men vi skal prøve å vinne hele greia, sier Jakobsen.