Terje Tysland lytter til publikum

Inviterer til ønskekonsert

Publikum kan velge blant 169 av Terje Tyslands låter. De som får flest stemmer, utgjør repertoaret på Ønskekonserten i Olavshallen til våren.

SI MEG HVA DU ØNSKER...: Terje Tysland tar imot publikums ønsker med åpne armer og lover en mimrekonsert av høy klasse i Trondheim i april. Der blir kanskje Hilde Halset med på scenen også, som hun var under lørdagens martnaskonsert i Namsos. FOTO: BJØRN TORE NESS 

arkiv

NAMSOS: Etter å ha tatt heimbyen med storm under lørdagens martnasfest, ser Terje Tysland enden på en lang og hektisk sommer.

– Vi har spilt hver helg – og det har vært kjempeartig! Men etter helgas konsert på Frøya tar vi en pust i bakken før vi ser framover, sier Tysland til NA.


Vil fylle Olavshallen


Men den som tror at rockeveteranen snart legger hatten, gitaren og trekkspillet på hylla, må tro om igjen.

I disse dager starter planlegginga av en stor happening i Trondheim til våren.


LES OGSÅ:

Stor stemning på martnasfesten

Da Terje Tysland gikk på scenen ved midnatt, var det mye folk på festområdet i sentrum av Namsos.


– Vi lar fans og publikum velge hvilke låter Tysland skal framføre under «Ønskekonserten» i Olavshallen, lørdag den 29. april. Vi kan love at dette kommer til å bli en helt spesiell konsert, opplyser arrangør Dansegalla Ltd. på sin hjemmeside.

Der har du nå muligheten til å velge din Tysland-favoritt blant hele 169 sanger.


– Hart en viss formening


– Vi kunne lagt ut 100 låter til, men måtte begrense oss, sier hovedpersonen selv og ler.

– Har du gjort noe slikt før – latt folket bestemme låtvalget?

– Nei, det blir helt nytt med en sånn mimrekveld. Det blir spennende å se resultatet av avstemninga, men jeg har jo en viss formening om hva publikum vil høre, sier ringreven som hadde en stor opplevelse foran 1.700 feststemte i heimbyen lørdag kveld.

– Det var veldig artig. Og det gledet en gammel sjel at det var såpass mange unge folk som sto framme ved scenen, og så ut til å kunne mange av tekstene, sier Terje Tysland.


LES OGSÅ: