Spiller for de kreftsyke

Lørdag inviterer Iver Olerud til støttekonsert på Brekkvasselv samfunnshus. Overskuddet går til foreningen Aktiv mot kreft.

KOM PÅ KONSERT: Det er oppfordringa til Iver Olerud. 

arkiv

NAMSSKOGAN: Mandag 5. august startet fire gutter fra Hadeland på en sykkeltur som skal ta dem fra Kirkenes til Orihuela Costa i Spania. Sykkelturen gjøres for å samle inn penger til foreningen Aktiv mot kreft, og når guttene kommer til Namsskogan inviterer Iver Olerud til konsert på samfunnshuset.

Overskudd

– Dette er fire stykker som jeg kjenner til fra Hadeland, der jeg selv kommer fra. Etter å ha sett et avisoppslag om prosjektet deres tenkte jeg at det kunne være mulig å bidra på ett eller annet vis. Da kom jeg opp med ideen om å arrangere støttekonserter på to steder hvor de avsluttet en dagsetappe. Når de kommer til Namsskogan kjører vi på med en konsert med flere lokale artister, forteller Olerud.

Alt overskudd som kommer inn under støttekonserten går til trivselstiltak for langtidssyke barn på sykehus, og Aktiv mot kreft.

Blant de lokale artistene fra både Grong, Lierne, Namsskogan og Høylandet finner vi Mariell Myrvold, Isabell Myrvold, Marte Myrvold, Lars Fornes Bjørgen, Venche Bygseth, Therese Bygseth, Geir Over Brøndbo, Iver Olerud og Pål Christian Wegg.

Gode bidrag

– Det er nesten ikke noen utgifter i forbindelse med konserten, så vi kan nesten si at alt som kommer inn vil gå til formålene vi har nevnt. Derfor håper vi at det kommer mange folk som vil støtte opp om saken, sier Ollerud.