Vil ha Sørvik på Stortinget

Vikna Arbeiderparti ønsker å fremme Terje Sørvik som kandidat til sikker plass på stortingsvalglista for Arbeiderpartiet i Nord-Trøndelag.

VIL HA HAM INN PÅ TINGET: Vikna Arbeiderparti ønsker at sambygding Terje Sørvik skal få en sikker plass på stortingslista for Arbeiderpartiet i Nord-Trøndelag. 

arkiv

VIKNA: –Vi mener Terje Sørvik vil være en naturlig kandidat for å representere Nord-Trøndelag på Stortinget. Han har lang erfaring både som aktivt deltagende i utvikling av næringslivet i Namdalen og som fylkesråd for regional utvikling siden 2011. Få om noen, kjenner behovene, utviklingsiveren og folkene i Nord-Trøndelag så godt som Sørvik, skriver Vikna Ap i en pressemelding.

Terje Sørvik har vært aktiv i fylkespolitikken i nesten 10 år. og Vikna Arbeiderparti mener Sørvik har utmerket seg som en politiker med stor gjennomføringsevne og med et hjerte for hele Nord-Trøndelag.

Fra 2007 til 2011 satt Terje i kommunestyret i Vikna, han takket i 2015 igjen ja til å stille som kandidat, hvor ble valgt inn til kommunestyret.

– Han er altså aktiv i kommunestyret og som fylkesråd. Han har også vært medlem av styret i Nord-Trøndelag Arbeiderparti i en årrekke. Sørvik har i siste periode også møtt som vara på Stortinget. Dette vitner om stor arbeidskapasitet og kjennskap til partiets verdigrunnlag, skriver Vikna Ap.

– Terje Sørvik har meget god kunnskap om trøndelagskysten og de verdier som skapes i distriktene. Dette er et grunnlag som vil gjøre han til en god kandidat for hele det nye Trøndelag i tiden som kommer, som er underskrevet av Magnus Kjøraas og ordfører Amund Hellesø.