...og du kan gjenopplev langtigjen-guttas ferd til London

I kveld sendes konserten fra Royal Albert Hall på TV

69 dager etter at han sto på scenen i Royal Albert Hall, sendes konserten på TV. Dersom du gikk glipp av langtigjen.no-guttas ferd til London, kan du gjenoppleve den her!

ENDELIG FRAMME: Her, 17. juni 2016, plugget Åge Aleksandersen inn gitaren på en av verdens mest kjente scener. I kveld sender NRK 1 et 90 minutter langt opptak av konserten.  Foto: BJØRN TORE NESS

arkiv

NAMSOS: "Det e langt igjen te Royal Albert Hall", sang Åge Aleksandersen i 1975. 17. juni i år gjorde Åge og Sambandet alvor av drømmen.

I kveld skal et 90 minutter langt utdrag av selve konserten sendes hos statskanalen. Klokka 21.25 på NRK 1 får seerne bli med på den historiske konserten, og får møte en opplagt Åge på og bak scenen.

Med i prosessen

– Jeg gleder meg veldig til å se konserten på TV, av den enkle grunn at jeg har vært mye involvert i den prosessen. Der har jeg kommet med forslag til hva som skal sendes. Men der tenker NRK TV – mens jeg tenker konsert, sier Åge Aleksandersen til NA.

Konserten skal kokes ned til 90 minutter skjermtid.

 – Vi spilte lengre enn det, men noe måtte utelates, sier Aleksandersen.

570 mil i bil

Det var imidlertid ikke bare Åge Aleksandersen og Sambandet som reiste fra Namsos til Royal Albert Hall. Namdalsavisas eget Langtigjen.no-team reiste 570 mil i en Opel Ascona fra Kirkenes til London og streamet alt live. Her kan du gjenoppleve