Fjøs det lukter godt av

Eirik Øien og Eivor Hagerup åpnet gården sin og arrangerte festivalen Fjøslarm i sommer. Arrangementet ble en suksess, og nå frister det til gjentakelse.

UKAS BLOMST: Eirik Øien deler Lørdagsblomsten med samboer Eivor, Petter Almvik og alle frivillige som bidro til et vellykket arrangement på Otterøya i sommer. Nesten år kan det bli arrangert Fjøslarm på nytt. 

arkiv

OTTERØYA: NA har mottatt flere henvendelser fra festivalgjengere som var på Otterøya og festivalen Fjøslarm i sommer.

– Eirik og Eivor fortjener NAs Lørdagsblomst for et flott arrangement og for at de åpnet gården sin på både dagtid og kveldstid, sier en av tipserne.

Den ferske festivalgeneralen synes også selv at arrangementet gikk bra.

– Vi sitter igjen med ei god opplevelse, og tilbakemeldingene har vært veldig bra. Folk har allerede begynt å spørre når billettene for neste års festival blir lagt ut, sier Øien.

– Når blir billettene lagt ut, da?

– He he, vi skal ta et valg i løpet av september om det blir festival neste år. Vi har allerede fått en god oversikt over økonomien, og det ser jo lyst ut.

Øien og gjengen bak Fjøslarm gjorde noen investeringer som betyr at mye ligger til rette for å gjenta suksessen.

– Kvalitet var og er viktig for oss. Det skal være lokal og god mat, drikke og musikk. Det er det folk liker, sier han.

– Men blomsten kan ikke gå bare til meg. Det har vært utrolig mange flinke folk som har stilt opp som frivillige som fortjener å ta del i blomsten. Og så har min samboer Eivor vært tålmodig når jeg har vært rundt omkring. I tillegg må jeg nevne Petter Almvik. Uten han hadde det ikke blitt noen festival, legger Øien til.

Rundt 250 festivalgjengere fikk med seg Fjøslarm som var todelt. På formiddagen var det aktiviteter for hele familien, mens det på kvelden var konsert og fest der blant andre Charlie Rackstead, Steve Cooling og Moviestar spilte på to scener.

– En ting er å få positive tilbakemeldinger, men det er også fint å få Lørdagsblomsten, sier Øien.

– Den får vel plass i Fjøset lydstudio?

– Blomsten havner vel der, men han som styrer på der er ikke så flink til å vanne blomstene, da, smiler Øien.