– Bygg opp hverandre

Kolvereids herrelag gjør det godt om dagen. Nå mener trener Tor Inge Sandnes at Rørvik og Kolvereid må bygge opp hverandre for at begge skal bli best mulig.

GOD OM DAGEN: Kolvereids herrelag i fotball gjør det godt i femtedivisjon. Gultrøyene ligger nå på en andreplass på tabellen og vil bare ligge divisjonen under naboklubben Rørvik til neste sesong. Her er laget etter å ha slått Follafoss 8–0 tidligere i år. 

arkiv

KOLVEREID: Gultrøyene ligger på en andreplass på tabellen i femtedivisjon etter å spilt elleve kamper. Med sterke seiere over Vinne og Overhalla i de to siste serierundene ser det nå ut til at laget skal klare målet de hadde satt seg for sesongen; å bli blant de tre beste.


Tror ikke på opprykk i år

Fortsetter Kolvereid i den formen de har nå kan de nå langt, men Sandnes tror ikke laget rykker opp til fjerdedivisjon.

– Det er bare vinneren av divisjonen som rykker opp.

Med Vinnes ledelse på ni poeng, tror treneren det blir hardt.

– Det skal mye til for at Vinne gir fra seg så mye poeng at vi tar dem igjen og går til topps på tabellen. Vi får bare fortsette å spille gode kamper, så får vi se hva som skjer, sier han.


Ingen walkover

Tross lagets gode form i det siste understreker Sandnes at ingen kamp er noen walkover, og sier at de er fryktelig fornøyde om de klarer målet sitt om topp tre.

– Det er mange gode motstandere. Ingen kamp er en walkover, vi må kjempe hardt for hvert et poeng vi tar. Klarer vi målsettingen om topp tre så er vi veldig fornøyde, sier han.


Bygge opp hverandre

Kolvereid vil dermed bare ligge en divisjon under naboklubben Rørvik til neste sesong. Tross dette har ikke Sandnes noen ambisjon om å utfordre Rørvik.

– Jeg mener at vi har nok spillere til å ha to gode lag i Ytre Namdal. Jeg har derfor tro på at klubbene må bygge opp hverandre for å bli best mulig, sier han og understreker at de allerede er godt i gang med det.

– Klubbene er flinke til å la spillere gå til laget de vil, slik at de føler at de spiller på rett nivå. Vi må gjøre alt for at spillere føler at de har et tilbud på et nivå som de føler er godt nok for seg.


Moro med lokaloppgjør

Med tanken om to gode lag i

Ytre Namdal, så nekter ikke Sandnes på at et lokaloppgjør hadde vært veldig moro.

– Det hadde vært moro med et lokaloppgjør mellom Kolvereid og Rørvik i framtida. Det er ikke umulig, sier han og smiler.


– Blir en hard kamp

I morgen drar Kolvereid til Guldbergaunet for å spille mot Steinkjer 2.

– Det blir ingen lett kamp for oss. Steinkjer har vunnet med gode sifre på heimebane i år, sist mot Overhalla, så det blir tøft, sier han.

Men han vil understreke at laget hans er bedre hvis de spiller på sitt beste.

– Steinkjer 2 er avhengige av å låne førstelagsspillere for å bli bedre enn oss. På vårt beste er vi et bedre fotballag enn dem, avslutter Sandnes.