Namdalsk talerør ønskelig

Arbeiderpartiets nominasjonsprosess i Namdalen foran stortingsvalget er ikke kommet skikkelig i gang ennå, men det er et klart ønske at Namdalen får et talerør.

TIDLIG: Stian Brekkvassmo (til venstre) og Skjalg Åkerøy har ikke startet nominasjonsprosessen. 

arkiv

Kolvereid: Det mener Grong-ordfører Skjalg Åkerøy. Men heller ikke der er nominasjonen kommet på kalenderen for Arbeiderpartiet. Fra Ytre Namdal er viknaværingen Terje Sørvik som kjent lansert som en kandidat til topplassering på lista. Også Åkerøy har stor sans for fylkesråden fra Vikna.


Namdalen er viktig


– Og det er viktig at Namdalen er med, sier han.

Han får støtte av sin ordførerkollega og partifelle litt lenger nord, Stian Brekkvassmo i Namsskogan. – Terje er en ordentlig og fin fyr som vi er glade i, sier han.

Men Brekkvassmo ønsker ikke å ha noen formening om konkrete navn til topplasseringene i nominasjonsprosessen i og med at han selv sitter i fylkesstyret og skal ha en overordnet rolle i prosessen.


Ryddig prosess viktig


– Vi har selvsagt registrert utspillene som er kommet de siste dagene, men for meg er det viktig at vi får en ryddig og god prosess. Konkrete personer kan jeg ikke diskutere nå, sier Stian Brekkvassmo.