– Det beste er premien

Årets utgave av tirsdagsstevnet er over. Rundt 140 barn fikk tirsdag utdelt beviset på at de både har løpt fort, hoppet høyt og krabbet lavt.

Stolte karer: Jonas Raanes (fra venstre), Sander Aagard, Leon Trones Moen, Olve Vennevik Wright, Julian Kristerø Selnes og Ola Viken (Alle 7 år) var fornøyde med å få utdelt både pokal og boller. 

arkiv

NAMSOS: Friidrettsanlegget i Kleppen var full av ivrige og fornøyde små fjes tirsdag ettermiddag. Gjennom seks stevner, tre før sommeren og tre etter ferien, har unger fra to år og opp til ti år både løpt, hoppet lengde og gjennomført ei hinderløype. Belønningen var heder og ære i form av en flott pokal og et skriftlig bevis etter årets siste stevne.

– Vi er med på tirsdagsstevne fordi vi får løpe skikkelig fort, forklarer Julian Kristerø Selnes (7) og Ola Viken (7) mens de prøver å få ned en halv bolle, en skvett saft samtidig som de ivrig forteller at de har fått udelt en stor pokal.

– Jeg løper virkelig fort. Det er på grunn av at jeg også spiller fotball, opplyser Ola.

– Hva er det aller beste med å være med på dette stevnet da?

– Vi får øvd oss på flere forskjellige ting, mener Julian.

– Nei. Det aller beste er premiene, kommer det kontant fra sidemannen Ola.

– Det er ikke bare enkelt å få arrangert premieutdelingen smertefritt uten at det skal gå så lang tid, sier Alexander Lindseth med et smil etter at alle frammøtte hadde fått edelt metall mellom hendene.

Det er Namsen FIF som arrangerer tirsdagsstevnet.

– Totalt i år har det nok vært mellom 130 og 140 unger. Vi ligger nok på rundt 90 hver gang, og jeg mener å tro at det er slik det har vært tidligere år også. Det vi ser er at dette er populært for de mindre barna, så er det noen som faller av etter hvert, sier Lindseth.

– Vi er i alle fall fornøyde, legger han til.