Kinorunden: Klaustrofobisk huleskrekk

Den norske skrekkfilmen «Cave» har fått mye positiv omtale, og nå kan publikum endelig bli med ned i det mørke dypet – hvis du tør.

Nede i dypet: Hva er det som venter huledykkerne dypt nede i den uutforska hulen? 

Tar hevn: Judah Ben-Hur er ute etter å få sin rettmessige hevn mot dem som gjorde ham urett. 

arkiv

NAMSOS: Den norske actionthrilleren «Cave» er en av årets store norske filmoverraskelser, og har overbevist anmelderne med sin intense og spennende historie.

Filmen handler om tre norske eks-soldater som har satt seg som mål å være de første menneskene som kommer seg levende gjennom et uutforsket grottesystem i et øde fjellmassiv.

Fulle av eventyrlyst tar de fatt på den krevende nedstigningen, uvitende om marerittet som venter dem nede i det trange, mørke dypet.

For dem som liker historiske filmer, er det klart for nyinnspillingen av «Ben-Hur», hvor Charlton Heston er byttet ut med Jack Huston i rollen som tittelkarakteren Judah Ben-Hur.

Han er en prins som blir feilaktig anklaget for forræderi av sin adopterte bror. Etter mange år som slave kommer han tilbake til heimlandet for å få sin hevn.

«Suicide Squad», «Løvekvinnen» og «Oppdrag Dory» fortsetter en uke til på Namsos kino.

Denne uka kommer «Oppdrag Dory» og «Cave» til Flatanger og Røyrvik. Dory og vennene hennes kommer også til Grong kino, i tillegg til «Ben-Hur». På Kolvereid kino vises actionfilmen «Jason Bourne».