Ny promotering av Rørvik Fisk

Vinner av Top Chef Norge, Renee Fagerhøi, promoterer nok en gang råvarer fra Rørvik Fisk. Denne gang skal 200.000 besøkende på Matstreif fristes.

SUKSESS: Øyvind Pettersen fra Rørvik Fisk AS og Top Chef Renee Fagerhøi har gjort suksess sammen før, her fra årets Nor-Fishing. 

arkiv

RØRVIK: Trøndelag er Norges matregion med over 200 lokalmatprodusenter. Som eneste region har Trøndelag en felles stand som promoterer matopplevelser under den nasjonale matfestivalen Matstreif i Oslo 2.-4. september.

– Innovasjon Norge sin turistundersøkelse fra 2013 viser at 64 prosent av turistene som drar til Trøndelag, spiser lokal mat og drikker lokal drikke, mot 31 prosent i landet for øvrig, sier prosjektleder Brit Melting fra Oi! Trøndersk Mat og Drikke AS. Man har satt sammen nesten 30 mat- opplevelser i Trøndelag som kombinerer mat, overnatting og andre aktiviteter.

Blant matopplevelsene i Namdalen i 2017, har Namdalskysten en unik båttur med sjømatlunsj på Sør-Gjæslingan på sommeren, og Skreifestival i mars. I Indre Namdal tilbyr Lierne bjørnesafari med villmarkslunsj og treretters middag med lokalt særpreg. Blant råvarene har vi kveite fra Rørvik Fisk og økologisk melkeku fra Brattlia Økogård.