Namsos var best

Rørvik klarte ikke å revansjere nederlaget fra i vår, og Namsos lyktes i å unngå sitt 13. strake tap.

Bjarne Falch Skaret (til venstre) scoret ett av Namsos sine tre mål i lokaloppgjøret mot Rørvik lørdag. Her i duell mot RILs Arnstein Grunnan.  Foto: Karl Erik Hovik Aune

arkiv

SE HELE KAMPEN LENGER NED I ARTIKKELEN

NAMSOS: Lørdag gjestet Rørvik Namsos til tredjedivisjonskamp i fotball i Kleppen. Det endte med en sikker seier til heimelaget.

– Vi er bedre enn Rørvik på det meste. Vi skapte en del sjanser, og var gode defensivt, sier Namsos-trener Kjetil Hoddø.

Da kampen var over sto det 3-1 på tavla, og Per Ivar Fornes, trener for rørviklaget, var tydelig skuffet.

– Dette gikk ikke bra. Kampplanen vår var på langt nær sånn. Vi står ikke opp som et lag, og hva det skyldes er et godt spørsmål, sier han.

– Vi må prøve å finne ut hvorfor, og jobbe videre mot neste kamp.

Sist de to lagene møttes, 16. mai i år – stakk NIL av med seieren på Rørvik stadion, med de samme sifrene. Siden den gang har det imidlertid blitt tolv strake tap for blåtrøyene, som desperat trengte poeng dersom de skal unngå jumboplassen på tabellen i avdeling 10.

Rørvik på sin side, har etter en tøff vårsesong – for alvor funnet høstformen. Med tre seire i de fire siste kampene, tydet alt på at rødtrøyene var klare til å gi NIL hard kamp om poengene. Slik gikk det ikke.