To nye medaljer

Overhalla sikret seg to medaljer under sprintfinalene søndag.

BRONSE: Kristian Strømhylden Himo løp inn til bronse på 200-meteren. Til venstre: Seirende Filip Bøe.  Foto: Svein-Tore Hovd

SØLV: Fredrik Øvereng (til høyre) sikret seg sølv på 200 meter i UM klasse gutter 17 år. Marcus Moen vant, mens Syver Røinaas tok andreplassen.  Foto: Svein-Tore Hovd

arkiv

SANDNES: Først spurtet Kristian Strømhylden Himo inn til bronsemedalje på 200 meter i klasse 16 år. Tida var 23,40.

- Å, dette var artig. Jeg var så spent etter innkomst, og derfor var det en lettelse at det ble bronse. Jeg visste ikke før resultatene kom, jubler han.


Spurtet til medalje

Kristian Skage Nordlund la inn en langspurt og ble belønnet med bronsemedalje på 800 meteren under ungdomsmesterskapet i friidrett søndag morgen.


Noen minutter senere kunne lagkameraten Fredrik Øvereng klatre et hakk høyere opp på seierspallen da han tok andreplassen i 17-årsklassen.

- Jeg kan egentlig ikke være skuffet over sølv, for jeg kjenner at formen ikke er bedre nå. Jeg er litt sliten, det har vært en lang sesong, sier han.

Han så også det andre på stadion så, at han var sjanseløs på gullet. Det gikk nemlig til Marcus Moen, Ull/Kisa på suverene 21,96. Øvereng fikk 22,58, et godt stykke bak sin personlige rekord på øvelsen.

Ådne Galguften, Overhalla var i ilden i diskos. Han ble nummer fem på 41,85. Her vant suverene nok en gang Thomas Mardal på 56,17. Dette i gutter 18/19 år.

Iver Øvereng hoppet lengde, men fikk ikke tellende resultat.

Overhalla stilte også lag i stafetten for 15-16 år, men var uheldig i ei veksling og fikk derfor ikke fullført.