– Vi har fått ja fra gode foredragsholdere

«Connecting Namdalen» er tema når Namsos næringsforening for femte år på rad inviterer til konferansen i NTE Arena 10. november.

VELKOMMEN! Eva Flått, Lasse Due Brattås, Anne Berit Flo og Morten Stene i programkomiteen håper på minst 300 deltakere under næringskonferansen i november. FOTO: BJØRN TORE NESS 

arkiv

NAMSOS: – Jeg mener vi har funnet et tema som gagner alle; hvordan koble Namdalen på verden? Verden er blitt mindre, men konkurransen større. Det er krevende, men teknologien kan samtidig hjelpe oss, sier daglig leder Eva Flått i næringsforeninga.

Programkomiteen, bestående av Anne Berit Flo, Lasse Due Brattås, Jørn Opdahl, Morten Stene og Eva Flått, har spikret mesteparten av opplegget for konferansen.

– Vi har fått ja fra gode foredragsholdere, og vi håper at mange bedrifter fra hele Namdalen melder seg på med mange av sine ansatte, sier Flått.

Her er foredragsholderne arrangørene frister med denne gang:

Anne Kirah: Designantropologen og psykologen er mest kjent som «dama som snudde opp ned på Microsofts tilnærming til brukervennlighet», og har bred erfaring som konsulent for en rekke ulike bransjer, inkludert IT, reiseliv, transport, detaljhandel, bank og offent- lige sektor.

Knut-Eirik Dypdahl: Daglig leder i Arctic Race of Norway – og mannen bak suksessen.

– Dypdahl vil fortelle om hvordan en god ide koblet med entusiasme og ny teknologi kan utvikles og hva sykkelrittet har betydd for en hel region. Han har vist at det umulige er mulig og leverer forhåpentligvis litt av et motivasjonsforedrag, sier Flått.

Hans Petter Nygård-Hansen: Har erfaring som grynder, prisbelønnet blogger, kommunikasjonsrådgiver og fast foreleser på BI.

– Han ble nominert som årets blogger for arbeidslivet, og har som mantra at «alt som kan bli digitalisert, vil bli digitalisert», opplyser Flått.

Ingvild Moen og Olav Mellingsæter: – Foredrag om hvordan ny teknologi kommer til å endre arbeidshverdagen.

I tillegg blir det foredrag med Hanne Lene Dahlgren fra Google samt lokale suksesshistorier fra namdalske bedrifter.

– Vi skal kåre Årets næringslivsaktør, og ber i den forbindelse folk om å nominere kandidater og sende begrunnelse til oss, sier Flått.

I tillegg skal Serviceprisen deles ut i samarbeid med NA, med stemmegivning via nettavisa.