Odd Fellow hedrer frivilligsentralene i Ytre Namdal

Vil vise at de anerkjenner arbeidet som blir gjort.

Glade: Bjørn Ramfjord og Ann Heidi Buvarp i Vikna frivilligsentral og Torunn Neerland og Aud Strøm fra Nærøy frivilligsentral satte stor pris på gaven. Bak fra venstre: Jan-Otto Walaunet og Ivar Anton Svendsen. 

arkiv

RØRVIK: Odd Fellow loge 154 Folla ble etablert i 2012, og har siden den gang hatt som intensjon å støtte lokale tiltak som utfører samfunnsnyttig virksomhet. I år var det frivilligsentralene i Nærøy og Vikna som fikk støtten.

– Vi satte opp en del forslag over lag og foreninger vi kunne tenke oss å gi til, og da vi stemte ble det en klar seier til dere, sa Jan-Otto Walaunet under overrekkelsen av pengegaven. Han er sekretær i ordenen, og sier han håper at gaven kommer godt med.

– Dette er ingen stor sum, men vi håper at denne støtten viser vår store anerkjennelse og at den kan være en oppmuntring til fortsatt godt arbeid.

– Dette kommer veldig godt med, sier Torunn Neerland, som påpeker viktigheten av å ha sentraler som et lavterskeltilbud i kommunene.

– Vi har folk som kommer innom oss og sier at hvis de ikke hadde hatt frivilligsentral hadde de flyttet fra plassen. Vi er spent på framtida, men det er ingen tvil om at det er bruk for frivilligsentraler.

– Vi setter pris på dette. Vi får nok til både utstyr og aktiviteter for disse kronene, legger Ann Heidi Buvarp til.

Odd Fellow-ordenen har 27 medlemmer, men påpeker at de gjerne skulle vært flere.

– Vi driver med sosialt og humanitært arbeid, både internasjonalt og nasjonalt.