Her er årets konfirmanter i Vikna

Konfirmanter i Vikna 2016: 1. rekke fra venstre: Marte Hellesø Svenskerud, Martina Moe-Juusola, Ellen Olsen, Jan Korsjøen, Aud-Lovise Skeie, Siri Eithun, Sigrid Solsem. 2. rekke fra venstre: Marte Kirkeby-Garstad, Tea-Margrethe Valø, Malin Aasvik Sund, Nora Sinkaberg, Ingrid Eidshaug, Guro Skillingstad Holm, Tina Evelyn Buvarp, Stine Vikestad, Rebekka sandrine Nilssen, Ida Kirkeby-Garstad, Mathilde Wahl Mikalsen, Sunniva Horsberg. 3. rekke fra venstre: Nora Eldegard, Emil Settnøy, Henrik Ingebriktsvold, Markus Kjønsø, Axel Joar Ofstad, Ola Antonsen, Jonathan Moen Knoff, Peder Arnfinn Horseng, Marius Johansen, Svein-Arne Hustad Sørø, Erlend Vikestad. 4. rekke fra venstre: Erik Ansgar Bjørsvik Urdshals, Nikolai Nordaunet, Simen Husby, Stian Martinsen, Christian Moe Thorsen, Kristian Olsen, Oskar Bjørnæs, Ola Nygård, Vegard Kvalø Hernandez, Håvard Moe Aunet, Trygve Solsem, Jonas Rosenberg, Hallvard Moe Aunet.  

arkiv