Gråtass i identitetskrise

Hele fem filmer har premiere på Namsos kino denne uka.

Store endringer: Etter en dramatisk ulykke våkner Gråtass opp som racerbil. Dermed venter nye, spennende eventyr. 

Stormen etterpå: Tom Hanks spiller pilothelten «Sully», som etter å ha reddet 155 liv ble utsatt for en heksejakt.S 

arkiv

NAMSOS: Med premiere- bonanza blir det garantert noe for enhver smak den kommende uka. For de minste er det klart for «Gråtass gir gass», hvor den velkjente grå traktoren får et tre over seg og blir totalvraket. Når han våkner, oppdager han til sin store forskrekkelse at han har blitt en skinnende rød sportsbil!

Den andre norske premierefilmen er «Rosemari», laget av den eminente regissøren Sara Johnsen. Filmen handler om en liten jentebaby som blir forlatt som nyfødt. 16 år senere begynner jenta å lete etter sine biologiske foreldre.

Historien om piloten Chesley Sullenberger (Tom Hanks) som nødlandet et passasjerfly i Hudson River er tema i «Sully». Etter hendelsen skjer det ting som kan ha true karrieren og ryktet til den erfarne flygeren.

Det blir spenning i thrilleren «Nerve», hvor ungjenta Vee (Emma Roberts) begynner med et tilsynelatende uskyldig onlinespill. Men spillet tar en mørk vending, og både hennes og andres liv står plutselig i fare.

Siste premierefilm er animasjonskomedien «Sausage Party», hvor en pølse er ute etter å finne meningen med sin eksistens, og havner i mange morsomme situasjoner.

«Oppdrag Dory» fortsetter en uke til ved Namsos kino.

På Grong kino går «Gråtass gir gass» og «Sully», og på Kolvereid kommer «SVK - Store Vennlige Kjempe».