Grannes videre i «The Stream»

Namsos-bandet Grannes imponerte dommerne på tv-skjermen fredag kveld.

PÅ SKJERMEN: Grannes er første ute på tv-skjermen i kveldens «The Stream»-sending. 

arkiv

NAMSOS: Våren og sommeren må kunne sies å ha vært veldig innholdsrik for Ronny Grannes og kompanjongene i Grannes.

Først ble de blant de hundre beste bidragene i den innledende runden av TV 2s musikksatsing «The Stream», av i alt 1.200 innsendte bidrag.

De gikk videre til en såkalt showcase i Oslo, og det var der de imponerte dommerne fredag kveld med en av sine slagere «Ingen vei tilbake». Dermed blir namsosgjengen å se på tv-skjermen videre denne høsten.


Dette sa Grannes i forkant av tv-opptredenen:

– Det blir spennende å se hvordan de har klippet opptakene. Det var utrolig mye filming mens vi var i Oslo, og de står jo fritt til å filme slik de selv vil. Det ligger litt sommerfugler i magen rundt akkurat det, sier Ronny Grannes.

I løpet av sommeren har også bandet fått fartet i både inn- og utland. Sist i Sverige hvor de foruten å spille konsert selv var backingband for Wenche Myhre.

– Det var veldig spesielt, og nesten slik at vi måtte klype oss i arma. Selve jobben i Sverige var storveies. Vi fikk møtt både Carola, Alejandro Fuentes og Åge Sten Nilsen. Samtidig var det to fantastiske steder å spille. Vi spilte på Växholm Kastell og Häringe Slott. For øvrig to steder jeg absolutt vil anbefale folk å reise til, sier Grannes.

Konkurransen på TV 2 fungerer slik at deltakerne laster opp sine bidrag på nettsida www.thestream.no

I finalerundene opptrer de signerte artistene live i hver sending, og låtene deres gis ut på Spotify hver uke. Den som streames mest gjennom uka, leder finalerunden uka etter.