Kolvereid med knepent tap på hjemmebane

I en kamp som lenge bølget fram og tilbake, tapte til slutt Kolvereid 1-2 i 5.divisjons-oppgjøret mot Nessegutten.

TAP: Aleksander Laugen og lagkameratene i Kolvereid IL gikk på et knepent tap mot Nessegutten 

arkiv

KOLVEREID: Det startet lovende for heimelaget, som gikk rett i angrep og fikk en stor sjanse allerede etter ett minutt.

Utover i førsteomgangen var lagene jevngode, og det bølget lenge fram og tilbake uten de store sjansene. Men etter 24 minutter løp Martin Njie seg fri på høyrekanten, og skuddet hans strøk like til siden for mål.

Fem minutter senere fikk Kolvereid nok en fin sjanse, men heller ikke den ble omsatt til mål. I det 41. minutt kom Lasse Leirvik alene mot keeper, men touchen ble feil, og målmannen fikk ballen i fast grep.

Dermed stod det 0-0 til pause, etter en omgang hvor det manglet litt på nøyaktigheten i de to fremste leddene hos hjemmelaget.


Effektivt bortelag


Etter hvilen kom Nessegutten mer med, og i løpet av fem minutter halvveis i omgangen scoret de to ganger. Det første målet kom etter en keepertabbe i det 69. minutt, før 2-0 kom fem minutter senere.

Da begynte det å se mørkt ut for hjemmelaget, men i det 80. minutt satte innbytter Alexander Sandnes inn en vakker redusering som ga håp om poeng.

Kolvereid våknet i de siste minuttene, og presset Nessegutten tidvis lave. Men flere mål ble det ikke, og bortelaget kunne ta med seg alle poengene hjem. Dermed gikk de også forbi Kolvereid på tabellen.


– Fryktelig skuffet


Kolvereidtrener Tor Inge Sandnes var en slagen mann etter kampen, og syntes det var et unødvendig tap.

– Jeg er fryktelig skuffet over at vi brukte så lang tid på å komme i gang, sier han.

– Hva var det som gikk galt?

– Det var litt for lite tenning på gutta i dag. Innsatsen kom først i det siste kvarteret, og da kommer vi til kort. Dette var en kamp hvor laget som ville mest fikk tre poeng, og da holder det ikke slik som vi framsto i dag, sier Sandes oppgitt.