Kolvereids håndballherrer klare for 3. divisjonsspill

– Skal bite godt fra oss

Kolvereid lover å gi Rørvik og Namsos hard kamp om poengene kommende håndballsesong.

Nabooppgjør: Namsos og Kolvereid (her representert ved Fredrik Furre f.v, Andreas Marø og Georg Moen) møttes i 4. divisjon i fjor. I år skal de to lagene måle krefter i 3. divisjon. Der møter de også Rørvik. 

arkiv

KOLVEREID: Gultrøyene er klare for 3. divisjonsspill denne sesongen – etter at håndballkretsen lot laget selv få valget om å fortsette i 4. divisjon eller ta steget opp.


"Vi håper å kunne farge tribunene i Rørvikhallen gulest mulig.

Andreas Øie Johansen, Kolvereid-spiller


– Ved å takke ja til plassen i 3. divisjon, får vi langt kortere avstander på bortekampene. Dermed var dette et enkelt valg, sier Kolvereid-spiller Andreas Øie Johansen.


Rivalmøte i første kamp

Når ytternamdalingene kaster i gang håndballsesongen neste helg – er det ikke hvilken som helst mostander som står på motsatt banehalvdel. Kolvereid gjester nemlig naborival Rørvik i sin første kamp.

– Det blir en veldig spesiell kamp, og vi gleder oss vannvittig mye. Vi håper å kunne farge tribunene i Rørvikhallen gulest mulig, fastslår Øie Johansen.

Med både Rørvik, Kolvereid og Namsos i samme divisjon, er det duket for en rekke spennende lokaloppgjør gjennom vinteren. Det gjør at Andreas Øie Johansen og co. er ekstra motivert foran sesongstarten.

– Det gjør jo bare ting desto artigere. Det er alltid litt spesielt med disse lokaloppgjørene. Det gir litt ekstra tenning – man har jo lyst til å gjøre det bra mot naboene, smiler Kolvereid-spilleren.


Forventer tøff motstand

Kirsti Fjær har overtatt treneransvaret for Kolvereid-herrene kommende sesong, men selve troppen er stort sett den samme som i fjor, opplyser Øie Johansen – som er spent på hvordan overgangen fra 4. divisjon til 3. divisjonsspill blir.

– Vi kommer til å møte langt sterkere motstand, det er vi klar over. Men vi har trua på at vi skal klare å bite godt fra oss for det. Vi har et godt lag, fastslår 28-åringen.

Og hovedmålet for sesongen – det har gultrøyene klart;

– Ja, det er å gjøre det bra i oppgjørene mot Rørvik og Namsos. Det er det aller viktigste, sier Øie Johansen – som ser fram til å kaste i gang håndballsesongen neste helg.

– Vi gleder oss veldig. Selvfølgelig er det litt nerver inne i bildet også, men det er sånn det skal være, avslutter han.