NSB setter opp busser i helga

Helga 17.-18. september utfører Jernbaneverket nødvendige oppgraderinger på Nordlandsbanen. NSB setter opp busser for innstilte dagtog.

ALTERNATIV: Det blir buss i stedet for tog på Nordlandsbanen i helga.  Foto: Bjørn Tore Ness

arkiv

NAMSOS: - Har du en NSB-billett med tog denne helga, møter du opp på stasjonen som normalt etter oppsatt rutetid. Siden vi ikke får kjøre tog mens arbeidet på linjene pågår, tilbyr vi en alternativ reise med buss. Reisetiden kan bli litt lenger, men vi vil gjøre vårt aller beste for å få kundene frem til rett tid, sier salg- og markedsansvarlig for Nordlandsbanen, Bjørn-Tore Hansen.

- Det er viktig å merke seg at nattogene på Nordlandsbanen innstilles uten alternativ transport natten mellom lørdag 17. og søndag 18. september. Dette gjelder både nattogene fra Bodø til Trondheim og nattogene fra Trondheim til Bodø, sier Hansen.  I tillegg er morgenavgangen lørdag 17. september kl 06:55 fra Mosjøen til Mo i Rana innstilt uten alternativ transport.


Ved søk på nsb.no eller i nsb app er avgangene som blir berørt merket med informasjon. NSB oppfordrer kunder som er usikre på hvordan dette påvirker deres reise om å sjekke på nettet eller kontakte NSBs kundesenter.