Bridget Jones er tilbake

Det er klart for nye forviklinger når Bridget Jones' kjærlighetsliv igjen står på plakaten.

Gjensyn: Mange gleder seg nok til nok et møte med den noe håpløse Bridget Jones. 

Fare truer: Eggallergikeren Gilbert må utvise kløkt når han trues av en slem barnevakt. 

arkiv

NAMSOS: Etter at Renée Zellweger tok en lengre pause fra skuespilleryrket, var det nok ikke mange som regnet med å se mer til den populære karakteren Bridget Jones. Men nå er hun tilbake i «Bridget Jones' baby: Alle gode ting er tre», og det er fritt for nye utfordringer.

Bridget har ikke kommet seg over eksen Mark (Colin Firth), og har følelser både for ham og den nye flammen Jack (Patrick Dempsey).

Når hun oppdager at hun har blitt gravid, oppstår det plutselig store forviklinger: hun vet ikke hvem som er barnets far.

Den norske familiefilmen «Gilberts grusomme hevn» handler om en gutt med ekstrem eggallergi. Når han flytter til en ny plass, gjør han alt for å skjule allergien. Men en ond barnevakt gir ham egg med vilje. Nå må Gilbert ta hevn!

Siste premierefilm er «Hands of Stone», som handler om den legendariske bokseren Roberto Durán (Edgar Ramírez) og hans trener Ray Arcel (Robert DeNiro). Sammen oppnådde de store ting og forandret hverandres liv for alltid.

«Gråtass gir gass» fortsetter en uke til i Namsos, og det blir siste forestilling av «Oppdrag Dory», «Sully» og «Rosemari».

«Gråtass gir gass» og «Bridget Jones' baby: Alle gode ting er tre» kommer til Austafjord, Grong og Lierne.