To x 1-4

Namsos og Rørvik gikk begge på klare tap i 3. divisjon lørdag ettermiddag.

SCORET: Tobias Alstad (17) sendte Namsos i føringa i oppgjøret mot Ranheim 2. Gjestene vant imidlertid 4-1 til slutt.  

arkiv

NAMSOS: Namsos møtte Ranheim 2 heime i Kleppen, og ved halvspilt kamp var det neppe noen som trodde at dette skulle endte med 4-1-seier til gjestene.

For etter 45 spilte minutter ledet Namsos 1-0 etter scoring av Tobias Alstad. Det var helt fortjent etter spill og sjanser. Namsos var nemlig aggressive fra avspark, og med høyt press over hele banen førte de oppgjøret så og si hele første omgang.

Scoringa kom etter 20 minutter. Ole Kristoffer Fjeseth sendte avgårde et skudd fra skrått hold som smalt i stanga. Tobias Alstad plukket opp returen, og fra kort hold satte han ballen sikkert i mål.

Brente mange sjanser

I tillegg til scoringa hadde Namsos også et par-tre andre svært så store muligheter, mens Ranheim 2 på sin side bare hadde noen spede forsøk foran Erik Meidal i Namsos-mål.

I 2. omgang snudde kampbildet totalt. For Ranheim 2 scoret to ganger i løpet av de første 10 spilte minuttene, og Namsos greide aldri å riste av seg denne kalddusjen. Gjestene puttet også på et par scoringer til før kampen var over.

- Du kan kanskje si det er bittert ettersom vi spilte en god første omgang. Samtidig er det ikke tilfeldig at vi slipper inn mål som vi gjør. Vi er ikke gode nok til dette nivået i år, det må vi bare innse, sier Namsos-trener Kjetil Hoddø ærlig.

Berømmet ungt Rørvik-lag

Rørvik tok turen til Trondheim og møtte Tillerbyen med et ungt mannskap lørdag.

Det endte med 1-4-tap etter at vertene ledet 2-0 til pause.

- Vi fikk to kjappe i mot før kvarteret hadde gått. Så hadde vi et par sjanser til å komme oss tilbake i kampen, men ballen ville ikke i mål, sier Rørvik-trener Per Ivar Fornes.

Etter hvilen doblet Tillerbyen ledelsen før Mats Ola Bergslid satte inn Rørviks trøstemål.

- Vi hadde med mange unggutter som gjorde en kjempekamp - de jobbet og sto på, roser Fornes.

Nå retter han blikket fram mot hjemmekamp mot Orkla kommende helg.

- Da skal vi stille med fullt mannskap, sier RIL-treneren.


PS! "Slaget og Innherred" ble spilt på Guldbergaunet lørdag ettermiddag. Verdal ledet 1-0 til pause, men etter 90 minutter var det Steinkjer som kunne juble for 2-1-seier og tre poeng.