Kula-jentene stortrivdes på cup, og deppet slett ikke av resultatene

Tap uten betydning

Utenfor eller mål. Tap eller seier. Uansett resultat så hadde resultatet liten betydning. På SMN-cup er det fotballgleden som teller.

VI SCOOOORET: Resultatmessig hadde kanskje jentene fra Kula IL på Bindalseidet ikke all verden å slå i bordet med. Men Andrine scoret mål, og da var det virkelig på sin plass med jubel. Fra venstre: Ingeborg Lislien, Elia Lian, Edda Aarmo, Sofia Lian og Andrine Aarsand. 

UTEN MAT OG...: Omsetningen i matteltet på fotballbanen var relativt god etter hvert som dagen gikk og fotballspillerne, og for den del de voksne, fikk opp matlysta. 

RETT I KASSA: Kolvereids Odin Leander Lilleby med et knallskudd som gikk rett i mål under helgas SMN-cupen. 

TAKTIKKMØTE: En siste runde med taktikk før kampen blåses i gang for att av lagene fra Rørvik. 

MUSIKK I PAUSEN: Det fotballspillende bandet The Firefoxes opptrådde for sine fotballvenner på stadion. 

MÅÅÅÅÅL: Ballen i nettet for Kolvereid i G12 kamp mot erkerival Rørvik 

MAGNETFOTBALL: SMN-cupen på Kolvereid var en oppvisning i fotballglede. Som blant annet her når Kolvereid 1 møtte Kolvereid 2 i mygg-klassen. 

arkiv

Kolvereid: – Hvordan det går? Det går kjempebra. Vi har tapt alle kampene, men Andrine scoret et mål.

De fem jentene fra Kula IL på Bindalseidet viste sann idrettsglede.


"Det går kjempebra. Vi har tapt alle kampene, men Andrine scoret et mål.

Jentene på kula miniputt


– Det spiller ikke så stor rolle om vi taper. Det er moro å være med uansett. Og tross alt så fikk vi et mål på en av kampene. Det Andrine scoret, pludret Ingeborg Lislien, Elia Lian, Edda Aarmo, Sofia Lian og målscorer Andrine Aarsand i munnen på hverandre etter å ha fått deltakermedaljen rundt halsen, og nesten gjort seg klare for heimtur.

– Men det var ei på ett av de andre lagene som sparket meg. Jeg tror det blir blåmerke, forteller Edda i et plutselig anfall av alvor.

– Ja, og så var det ei som var frekk, sier Sofia minst like alvorlig.

– Hysj, hun kommer der, sier hun til lagvenninnene og nikker forsiktig i den retninga.

Fem par litt strenge øyne følger med når den påstått frekke passerer. Så er humøret på plass igjen,

– Men om man blir sparket litt eller noen er frekke, så er det ikke å bry seg om. Vi har det kjempebra, og det er det som teller, sier jentene som egentlig var mest bekymret for at guttene på laget skulle bli sure om de ikke ble med på bildet.


Kamp på mange baner

Både kunstgressbanen og gressbanen i idrettsanlegget på Kolvereid er gjort om til småbaner når 48 lag med unger i alderen 6 til 12 år kjemper om seier.

Spesielt i de aller minste klassene er kampene veldig tette. Bokstavelig talt tette. Det ser ut som ballen har en eller form for magnetisme som drar absolutt alle spillerne på begge lag til seg. Noe som resulterer i en klynge med spillere som fotfølger fotballen rundt på banen og like snart utenfor. Dette er de aller morsomste fotballkampene å se på for publikum.