Ødela og kastet sykkel i sjøen

Politi FOTO: BJØRN TORE NESS  Foto: Bjørn Tore Ness

arkiv

NAMSOS: 22.45 tirsdag kveld ble politiet kontaktet av Securitas. De kunne fortelle at noen ungdommer hadde ødelagt en sykkel og kastet den i sjøen bak Storsenteret i Namsos.

Politiet dro til stedet og fikk hentet opp sykkelen. De oppretter sak på skadeverk.

Laserkontroll i Namsos

Mellom klokken 01.50 og 02.50 sto politiet på fylkesveg 17 ved flyplassen i Namsos, og avholdt en laserkontroll. Det var lite trafikk, og ingen overtredelser i løpet av nattetimen.

Nyheter

På våre nettsider kan du lese om at en

Sjåføren på bedringens veg

Personbilen kjørte av vegen, traff et kumlokk og veltet over på taket. Sjåføren er nå på bedringens veg, melder St. Olavs Hospital.

etter en ulykke ved Abelvær tirsdag kveld. Onsdag morgen opplyser politiet om at bilføreren er stabil. To av passasjerene er lagt inn på sykehuset i Namsos.

Du kan også lese om flerbrukshuset Fyret som vil gi

Prisreduksjon for skofrie arrangement

Tåfis gir lavere pris

Snart står det nye flerbrukshuset FYRET klar på Jøa. For å spare på renhold og holde slitasjen på et minimum, foreslås det å gjøre huset skofritt.

, og du kan lese om

Hunt 4: Namdalingene skal undersøkes i 2018/2019

Dugnad for forskning og folkehelse

Helseundersøkelsen i Nord-Trøndelag – Hunt – er en av verdens største befolkningsundersøkelser omkring helse. Nå kommer Hunt 4.

, som er verdens største helseundersøkelser av en samlet befolkning.

Trønder-Avisa skriver om at det var , og Adressa skriver om at 40 prosent av skilt som varsler om fare for hjortevilt er feilplassert