Foreslår Sørvik på andreplass

Først foreslo Steinkjer Ap Terje Sørvik fra Vikna på andreplass til Arbeiderpartiets stortingsliste. I kveld gjorde Stjørdal det samme.

«SIKKER»: Terje Sørvik er foreslått på andreplass. 

arkiv

RØRVIK: Med 18 mot 12 stemmer i Steinkjer Ap ble Terje Sørvik fra Vikna foreslått på andreplass til Arbeiderpartiets Stortingsliste.

Lokallaget på Steinkjer hadde møte om nominasjonen tirsdag kveld. Ifølge sekretær Arnulf Vengstad var det bare andreplassen det var uenighet om, men viknaværingen Sørvik fikk altså plassen foran Arild Grande.

Ikke uventet ble Ingvild Kjerkol foreslått på førsteplass, mens May-Britt Lagesen er foreslått til tredjeplassen fra møtet i Steinkjer Ap. Tidligere er Terje Sørvik også foreslått på «sikker» plass fra lokallagene i Nærøy og Vikna.

Onsdag kveld møttes representantskapet i Stjørdal Arbeiderparti.

"Representantskapet i Stjørdal Arbeiderparti har enstemmig kommet frem til denne listen, som ivaretar hele Nord-Trøndelag med geografisk spredning der Namdalen er ivaretatt med sikker plass. En topp som har distriktspolitikken under huden. Listen er også rigget for nye Trøndelag, som ivaretar kysten", skriver Stjørdal Ap i en pressemelding.

Endelig liste fra stjørdalingene er:

1. Ingvild Kjerkol, Stjørdal

2. Terje Sørvik, Vikna

3. May Britt Lagesen, Steinkjer

4. Gaute B. Skjervø, AUF

5. Fatima Almanea, Verdal

6. Jan Inge Kaspersen, Stjørdal

7. Anne Marit Mevassvik, Overhalla

8. Stian Brekkvassmo, Namsskogan

9. Jorid H. Nordmelan, Namsos

10. Skjalg Åkerøy, Grong

11. Randi Ness, Lierne