Har allerede solgt ut julekonsert

Kolvereid storband fikk gaven sin tre måneder før julaften dette året.

POPULÆRE: Kolvereid storband har solgt ut alle billettene til konserten «Kolvereid storband meets Santa» 17. desember. 

arkiv

KOLVEREID: Arrangement «Kolvereid storband meets Santa» skal gå av stabelen på Kulturhuset i Nærøy lørdag 17. desember. Allerede torsdag fikk de en svært så hyggelig førjulsgave – i form av en hyggelig beskjed fra «billettluka».

– Vi la ut 352 billetter for salg 1. september, og de er nå alle sammen solgt. Dette overgår all vår forventning, for det er fortsatt lenge til jul, sier Øyvind Nordstrand, musikalsk leder i Kolvereid storband og prosjektleder for juleshowet.

Han tror nøkkelen til storsalget er flerdelt.

– Dette er noe helt nytt, som oss bekjent ikke er prøvd ut før i Ytre Namdal. Takket være sponsorer har vi en snill inngangspris og ikke minst – vi har gjester og solister som er kjent for mange, sier han.

12 solister stiller, blant andre Adrian Jørgensen.

– Vi får jo litt press på oss nå, men lover å ikke skuffe.