Overlegen seier til Rørvik

Foran nesten 400 tilskuere knuste Rørvik naborival Kolvereid i Rørvikhallen fredag kveld.

Kolvereid kjempet hardt i kampen mot Rørvik, men var aldri nær å utligne.   Foto: Lena Erikke Hatland

Nesten 400 ivrige tilskuere tok turen til Rørvik-hallen for å følge lokaloppgjøret.   Foto: Lena Erikke Hatland

arkiv

RØRVIK: Rørvik gikk opp i ledelsen fra første stund da de tok imot Kolvereid på heimebane fredag. Foran en fullstappet tribune viste de at de ikke hadde tenkt å slippe Kolvereid innpå.

Heimelaget var sterke både i forsvar og i angrep, og til pause sto det 20-10 til rødtrøyene. Selv om intensiteten ikke var helt på samme nivå i andre omgang, fortsatte heimelaget å dra i fra. Rørvik satte de fleste målsjansene sine gjennom hele kampen, noe Kolvereid ikke klarte. Delvis mye på grunn av sterke keeperprestasjoner fra heimelaget.

Til slutt sto det 36-23 på resultattavla, og Rørvik kunne juble for seier da dommerne blåste av kampen. Så langt i sesongen har de spilt tre kamper, mens dette var den første kampen for laget fra Kolvereid.

Det var stor stemning i hallen både før og under kampen, og i underkant av 400 tilskuere hadde tatt turen for å heie. Toppscorer for Rørvik ble Kent Jøran Thomassen, mens på Kolvereid var det Amund Kiil som satte flest baller i mål.