NIL og RIL slapp inn 21 mål

Namsos hadde ikke en sjanse mot suverene Charlottenlund under lørdagens 3.-divisjonsoppgjør i Trondheim. Rørvikspillerne led også et kraftig tap da de tok imot Orkla på heimebane samme dag.

Andreas Skeie ble kåret til Rørviks beste spiller da de tok imot Orkla på heimebane lørdag.  Foto: Lena Erikke Hatland

OVERKJØRT: Magnus Aasbø og NIL hadde ikke en sjanse mot Charlottenlund da de to lagene lørdag møttes til 3.-divisjonskamp. 

arkiv

RØRVIK/TRONDHEIM: Rørvik fikk et hardt møte med Orkla lørdag ettermiddag, og ga publikum lite å juble av. Allerede seks minutter ut i kampen hadde bortelaget, som foreløpig ligger på tredjeplass på tabellen, satt inn to mål.

Heimelaget hadde et par gode sjanser i løpet av første omgang, men da lagene ble blåst av til pause sto det 4-0 på resultattavla.

– Det er flaut. Alt med dette er flaut, sier Per Ivar Fornes.

Ble overkjørt

Etter 90 minutter sto det 8-0 til bortelaget som viste stor klasseforskjell på matta.

– Det er to-tre divisjoner i forskjell. Dette er det største tapet jeg har vært med på – vi blir fullstendig overkjørt, sier Fornes.

– Orkla setter inn tre lette mål i første omgang, og da går vi helt i oppløsning.

Han peker på at spillerne løpte etter ballen mesteparten av kampen, og at de så redde ut i møte med det sterke laget fra Orkanger.

Tøft for Namsos

Også namsosingene fikk det tøft allerede fra første stund under sin bortekamp på lørdag, og etter første halvdel sto det 5-0 til vertene. Det hjalp lite at Namsos' egen Alexander Breistrand reduserte til 5-1 elleve minutter ut i andreomgangen. For Charlottenlund bare fortsatte å avansere fram til slutten av kampen.

Her fikk Tobias Alstad inn nok et mål for blåtrøyene, før Breistrand senere sørget for Namsos sitt tredje mål. Det hadde imidlertid ikke mye å si, for trondheimslaget fortsatte å sette ballen i nettet helt fram til til siste slutt. 13-3 til Charlottenlund ble altså sluttsifrene dakampen etter 90 tunge minutter for Namsos sin del.

Namsostrener Kjetil Hoddø var svært skuffet etter lørdagens overkjøring.

– Vi ble utspilt, så enkelt er det. De er rett og slett for gode forr oss, så vi klarer ikke å henge med defensivt, forteller treneren etter kampslutt.

– Vi visste jo at når vi, som ligger i bunn, møter et lag i toppen, så kom det til å bli tøft. Vi prøvde. Vi fikk tre fine mål, som vi tar med oss. Resten var ikke spesielt bra, legger Kjetil Hoddø til.

Dermed ble det en mørk dag for namdalsk fotball lørdag, med totalt 21 innslupne mål fra de to 3.-divisjonslagene.