Flere meldinger natt til søndag

Politi FOTO: BJØRN TORE NESS  Foto: Bjørn Tore Ness

arkiv

RØRVIK: Klokken 23.28 natt til søndag fikk politiet flere meldinger om ordensforstyrrelse på fotballbanen i Bangsund i forbindelse med en fest. Politiet rykket ut til stedet.

– Det var tilløp til slåssing, og en person skal ha blitt slått flere ganger uten å være skadet, sier operasjonsleder Sagen.

Han som hadde blitt slått ble kjørt heim, og to andre fikk pålegg om å dra fra stedet. Politiet avventer eventuelt anmeldelse fra fornærmede, som er en kar i 40-årene.

Støy i Namsos

Like etter klokken 02.00 fikk politiet melding om musikkstøy i Namsos sentrum. De dro til adressen, og ga pålegg om å skru ned musikken. Det var snakk om en mann i slutten av tenårene, og etter han fikk beskjed om å justere ned volumet kom det ingen flere meldinger fra stedet.

Beruset mann i vegbanen

Klokken 02.29 fikk politiet melding om en beruset mann som gikk midt i vegbanen ved Vassbotna på Høylandet. Han var på tur i retning Namsos, og politiet anså det som trafikkfarlig. De dro til stedet og fikk snakket med mannen, og kjørte han deretter til Namsos. Årsaken til nattevandringen skal være uenighet på fest.

Trafikkontroll

Tidligere på kvelden avholdt politiet en trafikkontroll på Strand i Nærøy. De målte gjennomsnittsfart, og en person fikk forenkla forelegg for å ha kjørt i 72 i 60-sonen.