Mens A-laget sliter, står juniorene ubeseiret

Mens A-laget til Namsos sliter med å holde følge i 3.-divisjon, plasserer juniorspillerne seg på tobben av tabellen i 1.-divisjon.

FORTSATT UBESEIRET: Bak fra venstre: Jakob Grindberg, Henrik Sandvik, Eskil Husby, Rasmus Bolkan, Even Tangnes, Albert Strømhylden, Erik H Meidal og Markus Kjølstad. Foran fra venstre: Erik Almaas, Vegar Lybæk, Jonas Andreassen, Didrik Ovesen, Ruben Alte, Andreas B Sandmo og Magnus Grande.  Foto: Eva Meidal

arkiv

TRONDHEIM: For etter fem spilte kamper har Namsos like mange poeng som Vinne på andreplass. De skilles kun ved målforskjell, men Namsos har spilt én mindre kamp enn Vinne. Fire seire og en uavgjort gir namsosgutta 13 poeng så langt.

Men det kunne fort ha gått annerledes. For under søndagens kamp mot bunnlaget Charlottenlund, som ikke har vunnet en eneste kamp hittil, var det i en periode i 2. omgang uavgjort mellom de to lagene.

Blåtrøyene var raskt ute med en tomålsledelse, men trondheimslaget slo hardt tilbake. To minutter etter pause hadde Charlottenlund utliknet til 2-2. Da skjønte namsosingene alvoret, og klinket til med ytterligere to mål.

Dermed vant Namsos kampen 4-2. En mesterlig innsats av Jakob Grindberg, som sto for alle fire målene.

Neste kamp spilles på heimebane i Kleppen tirsdag, når Namsos tar imot Fram.