Bygger leilighetsbygg med 16 enheter på Sjøhaugen

Prosjektet er klart

Over ett år har gått siden arbeidet med det nye prosjektet på Sjøhaugen startet. Nå er prospektet for de 16 leilighetene klart, og byggestart blir så fort som mulig.

Sjøhaugen Panorama: Kurt Even Lindseth og Øyvind Hofstad er stolt over å presentere det nye prosjektet på Sjøhaugen. På tomta står det en benk som det vil komme informasjon og bilder av prosjektet på. 

Mange leiligheter: 16 selveierleiligheter med lave felleskostnader skal bygges i det nye boligområdet. 

arkiv

RØRVIK: Siden juni i fjor har Boli Eiendom, sammen med Byggmestrene Ulsund og Lindseth og Boligpartner, jobbet med planene for et nytt og moderne leilighetsbygg.

Inviterer til tomta

Denne uka er prospektet ferdig, og nå inviterer de alle til å ta seg en tur til området som ligger i boligfeltet ved sjøen på sør-vest-sida av Nærøysundbrua.

– Poenget med benken som står her er at folk skal kunne komme innom for å se på bildene, lese litt om prosjektet, og ta en kaffe mens de ser på den fine utsikten, sier Øyvind Hofstad i Boli Eiendom, og ser utover Nærøysundet. Han påpeker at disse leilighetene blir de som kommer nærmest skipsleia.

– Dette blir et fint stoppested på søndagsturen, og vi håper folk setter seg ned og kjenner litt på det.

Skryter av området

Det skal bygges 16 selveier- leiligheter, og bygget kommer til å bli utstyrt med heis og parkeringskjeller. Alle leilighetene skal ha egen vinterhage, og det blir et fellesområde utendørs.

– Her er det sentrumsnært, men også veldig stille og fredelig. Det er en av de mange fordelene, sier Kurt Even Lindseth i Byggmestrene Ulsund og Lindseth.

Lindseth skryter veldig av naturen i området, og peker på at disse leilighetene passer godt for noen som vet å sette pris på naturen.

– Dette kan du virkelig få energi av. Det er som å ha hytte og hus på samme sted, legger Hofstad til.

Snarlig byggestart

De informerer om at alle de som er interessert i prosjektet gjerne må ta kontakt, eller ta turen til benken.

– Det blir en løpende salgsstart, og byggestart blir så fort som mulig.

Målgruppa for leilighetene er mennesker som ønsker en lettere hverdag.

– Vi har fått veldig positive tilbakemeldinger så langt, og det er flere som venter på at vi skal komme med prosjektet, sier Hofstad.

Leilighetene ligger på størrelser mellom 91 og 117 kvadratmeter, og alle skal ha vannbåren varme.

– Det skjer så utrolig mye her, og det er veldig artig, sier Hofstad.