Simen Nysæter i ilden lørdag kveld

TV3 sender boksegalla

Simen Nysæter 

arkiv

OSLO: Cecilia Brækhus går for knockout også i TV-kampen lørdag. NRK og TV 2 får hardtslående konkurranse i skarp sendetid når TV3 sender boksegallaen direkte.

Tidenes beste seertall i TV3s historie er semifinalen i håndball-EM for herrer i år (Norge – Tyskland). Da var det i snitt 1.081.000 seere med.

I 2012 ble det forrige oppgjøret mellom Brækhus og Mathis sendt på Viasat 4. Det er den mest sette boksekampen med 416.000 seere i snitt.

– Vi gleder oss stort til å vise Brækhus' sin første kamp på norsk jord på TV3. Det er jo hele 35 år siden det sist var lov med profesjonell boksing i Norge. Så dette blir helt klart en nasjonal begivenhet som vi er stolte over å sende, sier Line Vee Hanum, kommunikasjonssjef i MTG til NTB.

– Det er stor oppmerksomhet rundt denne boksekampen. Så vi håper at det er mange seere som vil bytte ut tradisjonell lørdagsunderholdning med en hardtslående sportskveld. Vi byr i alle fall på en helaften med studiosending og reportasjer.

TV 3 sender i tidsrommet 19.00 – 23.30, og Brækhus skal ut i den siste av de fire kampene. Simen Nysæter går sin kamp omkring 20.00, og blir forehåpentligvis også vist på TV3.