Andreas Skeie mener stortapene går på stoltheten løs

– Flaut for Namdalen

Rørvikspiller Andreas Skeie mener de siste prestasjonene til Rørvik og Namsos på fotballbanen er flaut for Namdalen.

FLAUE: Andreas Skeie (til venstre) mener både hans eget Rørvik og Namsos og Thomas Breistrand (blå trøye) skal være flaue etter tapene sist helg. 

arkiv

RØRVIK: For i forrige serierunde tapte de to namdalske naboklubbene med til sammen 18 mål. Det gjør rørvikspilleren flau.

"Namsos bør være mer flau enn oss av å spille i 4. divisjon til våren"
Andreas Skeie
Rørvik-spiller


– Går på stoltheten løs


Namsos tapte 3-13 for Charlottenlund, mens Rørvik tapte 0-8 mot Orkla på heimebane forrige helg. Det var noe helt nytt for Andreas Skeie.

– For meg er dette det største tapet jeg har vært med på i seniorfotball.

Han innrømmer at slike siffer gjør han flau og at det tærer på motivasjonen.

– Det å tape 8–0 går på stolheten løs. Jeg synes det rett og slett er flaut å tape så mye, det tærer også på motivasjonen, sier rørvikspilleren.


– Blir knalltøft


Det blir sannsynligvis ikke noe lettere for Skeie og Rørvik til helga. Da reiser de til Trondheim for å møte serieleder Kolstad og de har scoret hele 87 mål så langt i sesongen.

– Jeg mener at Orkla er den hardeste motstanderen i denne divisjonen. Serieleder Kolstad er et lag som står bedre til oss enn dem, men helgas kamp blir selvfølgelig også knalltøff .

– Bør ha et 3.-divisjonslag

Rørvikspilleren mener Namdalen bør ha et 3.-divisjonslag og tenker spesielt på hans naboklubb – Namsos.

– Vi i Namdalen bør ha et fotballag som spiller på fjerde høyeste nivå, og da tenker jeg spesielt på Namsos.

Skeie mener at alt ligger til rette for blåtrøyene.

– De har blant annet fotballhall og en mass av spillere å ta av. Namsos burde egentlig ha ligget i toppen av tredjedivisjon. De burde være mer flau enn oss av å spille i 4. divisjon til våren, sier han.


– Noe å spille for fortsatt


Selv om Rørvik og Skeie sammen med Namsos kommer til å rykke etter endt sesong, mener rørvikspilleren at laget fortsatt har noe å spille for.

– For det første er målet å komme over Namsos på tabellen og for det andre så hadde det vært morsomt og sterkt å gå forbi NTNUI og ende på en 11. plass når sesongen er over, avslutter han.