Nysæter vant enkelt i Spektrum

For tungvekteren Simen Nysæter ble det lett match mot engelskmannen Jamie Tshikeva. Namdalsbokseren vant 3-0

SEIERHERRE: Simen Nysæter strekker armene i været etter brakseieren i Oslo Spektrum 

arkiv

– Jeg merket med en gang at han ikke hang med på tempoet mitt, så dette var greit, sa Nysæter til NTB etter kampen. Han la til at med et nærmest fullsatt Oslo Spektrum var det virkelig guttedrømmen som gikk i oppfyllelse.
– Å bokse her var helt rått. Jeg vil nærmest si det var sinnssykt, sa han.
 

Det var hans tredje kamp mot engelskmannen, og nå står det 2-1 i trønderens favør. Han gikk forresten sin 32. kamp i Spektrum lørdag kveld.
 

– En gang kommer jeg til å bli proff. Det er drømmen min. Jeg vet at jeg vil lykkes med det, men akkurat når det kan skje, er det for tidlig å si noe om nå, sa Nysæter som har EM på vårparten neste år som det første store målet nå. (©NTB)

Cecilia Brækhus brukte bare en drøy runde på å slå teknisk knockout på Anne Sophie Mathis i hennes første kamp i Norge. Dermed ble «The Homecoming", som er det første boksestevnet i Norge på 35 år, en fest.