Rørvik fikk to spillere utvist og tapte mot serielederen

Etter 26 spilte minutter ledet Rørvik 2-0 borte mot Kolstad, ved pause var situasjonen en helt annen.

YPPET SEG MOT SERIELEDEREN: Tord Joten (i midten) og Rørvik som i anledningen var kledd i hvitt, overrasket i midten av første omgang med scoringer av Olav Andre Fausa (til høyre i bildet) 

arkiv

TRONDHEIM: Kolstad kom best i gang på heimebane, og presset Rørvik lave de første ti minuttene. Laget hadde flere farligheter før et innbitt Rørvik-lag for alvor våknet.

I det 24. minutt satte Olav Andre Fausa inn 1-0 fra skrått hold. To minutter senere var samme mann på hugget, og snappet opp en forferdelig tversoverpasning fra Kolstad-forsvaret. Fausa gjorde ingenting galt i avslutningøyeblikket. 2-0 til Rørvik!

To skjebnesvangre minutter

Syv minutter før hvilen sov Rørviks forsvar da Kolstad slo et kjapt frispark i bakrommet, og keeper Thomas Strand løp utafor sekstenmeteren og felte Kolstads angrepsspiller. Rødt kort til Strand, og frispark til Trondheimslaget i farlig posisjon. Frisparket satt som spikret i høyre hjørne. 1-2.

Bare ett minutt senere var Kolstad frampå igjen og utlignet til 2-2. På to minutter hadde Rørvik rotet bort ledelsen, og i tillegg fått en spiller utvist.

Etter pause fortsatte Kolstad å male på. Og det tok ikke mange minuttene før laget var oppe i ledelsen. 3-2 til heimelaget, og snuoperasjonen var et faktum.

To røde kort

Rørvik hadde en god periode midt i omgangen, og produserte en gedigen målsjanse som ble reddet av Kolstads keeper fra kort hold.

I det 76. minutt la Kolstads kaptein, Stian Øien, på ledelsen til 4-2, og noen minutter senere ble Rørvik-spiller Jørgen Strand sendt i garderoben etter å ha pådratt seg to gule kort.

De siste ti minuttene var det Kolstad som kjørte kampen, og vant til slutt fortjent 4-2 på eget gress.

Det var ikke dette resultatet tomålsscorer Olav Andre Fausa hadde sett for seg da han satte inn sin andre scoring etter 26. minutter.

– Det er klart vi hadde tro på seier. Vi fikk tre situasjoner mot oss på kort tid. Rødt kort og to baklengsmål. Det ødela en hel del, sa en skuffet Fausa like etter kampslutt.